lauantai 26. elokuuta 2023

Lukumaraton 24 t

 

En ole aikoihin osallistunut lukumaratoneille. Nyt huomasin, että Yöpöydän kirjat -blogin Niina oli pannut pystyyn lukumaratonin tälle viikonlopulle 25.-27.8.2023.

Lukuajan voi itse valita. Päädyin valitsemaan 24 tuntia. 

Tässä valitsemani kirjat maratonia varten. 


Vähäahon teosta En voi sua unhoittaa poies olen jo aloittanut. Arttu Tuomisen Vapahtajan sain eilen ja sen lukemista odotan suurella mielenkiinnolla. John Boynen kirjasta Poika raidallisessa pyjamassa pidin paljon. Uskon, että Kaikki särkyneet paikat jatkaa samaa linjaa. Huomenna on vuorossa pitkä kävelylenkki ja otankin Boynen tai Tuomisen kuunneltavaksi.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!


10 kommenttia:

 1. Nyt olisi ollut hyvä aika osallistua kirjamaratonille. Tosin on luontopäivä ja olin pitkään koirien kanssa lenkillä luontopoluilla. Jostakin syystä sinun blogisi ei enää näkynyt minulle, joten talletin sen eri kohtaan ja jo alkoi näkyä. Sori, jos ei ole näkynyt kommentointeja viime aikoina.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa ja lukuiloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosin näy vieläkään, vaan pitää itse hakea blogisi. Oletko tehnyt jotain muutoksia asetuksiin?

   Poista
  2. No voi harmi. Pitää yrittää tehdä muutoksia.

   Poista
  3. Nyt alkoi näkymään taas bannerissa. Edellinen oli 2kk sitten Lemaitren kirja. Mietinkin, että oletkohan lomalla. Olen kesäisin saarella, enkä käy monta kertaa blogissa. Nyt on taas aikaa harrastaa.

   Poista
 2. Oli kivaa maratonata pitkästä aikaa. Hyviä lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 3. Eilen mietin, että oletko lopettanut kirjablogisi, kun uusia postauksia ei ole aikoihin näkynyt. Nyt sitten koneen ääreen istahtaessani lukuluetteloon ilmestyi kerralla useita kirjapostauksiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Blogini on tosiaan ollut jumissa aika kauan. Nyt vähän säätelin asetuksia ja onneksi nyt tuntuu toimivan. Kiva kuulla sinusta!

   Poista
 4. Kivaa maratonia, minäkin osallistuin jo pe-la. https://kuunneltua.blogspot.com/2023/08/viikonlopun-lukumaraton-25-27623.html

  VastaaPoista
 5. Määki just alotin Vähäahon kirjan. Vaikuttaa hyvältä!

  VastaaPoista