Tietoja bloggarista


Hei. Olen nykyisin Raumalla asuva kirjojen ystävä. Olen harrastanut lukemista lapsuudesta ja nuoruudesta alkaen. Nyt olen eläkkeellä, joten aikaa on enemmän lukuharrastukseen. Luen mielelläni kotimaista kaunoa, mutta myös dekkareita ja ulkomaista kaunoa. Olen mukana kahdessa lukupiirissä: Naisten Pankin Lukevissa leideissä sekä senioreiden kirjallisuuspiirissä.

Viimeiset kaksikymmentä vuotta olin töissä Karelia-ammattikorkeakoulussa, ensin englannin opettajana, sitten kielikeskuksen johtajana ja viimeiset vuodet erikoissuunnittelijana. Olen kirjoittanut / toimittanut useita kieltenopetukseen ja kansainvälistymiseen liittyviä julkaisuja. Olen Suomen Tietokirjailijoiden jäsen.

Minulla on aviomies sekä kaksi tytärtä sekä kaksi ihanaa lapsenlapsi: Juho 10 vuotta ja Minja 5 vuotta. Nuorin tyttäremme Lukutoukka Krista kuoli maaliskuussa 2017. Kristan blogi on jätetty elämään Kristan muistomerkkinä.

Kesän 2017 alussa Madeiralla

Lapsemme ja lastenlapsemme. Krista oli vielä mukana.4 kommenttia:

 1. Olen hirveän pahoillani Kristan poismenon johdosta. Hän oli hyvin pidetty bloggari.

  Harrastat lukemista monipuolisesti, kaksi kirjallisuuspiiriä, ja hyvällä vauhdilla olet postaillutkin.

  VastaaPoista
 2. Tässä selailin tätä konettani ja sieltä tuli esiin nimi Leila Simonen, siinä rupesi muistissani pyörimään nimi Veikko. Tuli mieleen Lassintalot siinä Kalajoen rannalla, siitäkö lähtee käveleen etelään Lassintalon tanhuaa niin kohta tulee vastaan Esperin tanhua ja sitä pitkin menään esperin perälle. Ja sieltä ne Ottu vaarin ja Ville vaarin pojat ja tytöt ovat lähteneet. terveisin Unto Luokkala ( Otto vaarin tytön poika )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos yhteydenotostasi. Mielenkiintoista tietoa, kiva kun laitoit viestiä.

   Poista
 3. Hei,
  lukuvinkiksi juuri ilmestynyt kirjani Lupaus Jaltalla, kts.
  https://reunalla.fi/products/lupaus-jaltalla
  Löytyy varmaan myös Joensuun kirjastosta.

  Mukavaa loppusyksyä!

  Anne Tarsalainen
  www.tarsalainen.com

  VastaaPoista