lauantai 11. tammikuuta 2020

Kirjahyllyn aarteet 2019 -haaste


Kirjahyllyn aarteet -haaste päättyi vuoden alussa. Itse en edes muistanut, että olen ilmoittautunut tähän haasteeseen mukaan, mutta onneksi Mai muistutteli minua. Eli mukana olen ollut ja jatkan Kirjahyllyn aarteet 2- haasteessa mukanaoloa tänäkin vuonna.

Viime vuoden kirjahyllyn aarteet: 

John Grisham: Lainlukijat. WSOY. 2018.
Jan-Philipp Sendker: Sydämenlyönneistä ikuisuus. Gummerus. 2018.
Raija Oranen: Bolero. Tammi. 2003.
Milja Kaunisto: Kalmantanssi. Gummerus. 2014.
Sofia Lundberg: Punainen osoitekirja. Otava. 2018.
Denise Rudberg: Yksi tappava syrjähyppy. Into. 2015.
Virpi Hämeen-Anttila: Kuka kuolleista palaa. Otava. 2016.
Anders Rydell: Kirjavarkaat. Natsi-Saksa kirjoitetun kulttuurin tuhoajana. Gummerus. 2016.
Marshall Frady: Martin Luther King Jr. Edita. 2009.
Johanna Tuomola: Tummissa vesissä. Myllylahti. 2009.
Arundhati Roi: Äärimmäisen onnen ministeriö. Otava. 2017.

Tämä oli/on kiva haaste. Kiitos Mai!

10 kommenttia:

  1. Kiitos Anneli :)
    Sinä olet lukenut todella hienosti myös omia kirjoja. 11kpl.
    Olen lukenut noista Sendkerin, Kauniston ja Roin kirjat. Tuota Kirjavarkaat teosta on moni kehunut. Täytyypä perehtyä siihen tarkemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienen raon sain siis kirjahyllyn aarteisiin. Kirjat lähtivät edelleen kiertoon kirjaston vaihtohyllyyn.

      Poista
  2. Kävipä hauskasti, kun olit jo unohtanut ilmoittautuneesi haasteeseen! Onneksi Mai muistutteli sinua. Ihan mukavasti sait kirjoja luettua. Sinun listaltasi olen lukenut Sydämenlyönneissä ikuisuus, ja Punainen osoitekirja on lukulistallani. Myös mm. Kirjavarkaat on kyllä kiinnostava. Tämä on kiva haaste, joten päätin lähteä itsekin mukaan tänä vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelen, miten noin vain voi unohtaa haasteeseen osallistumisen. Mutta tulihan se lista kootuksi, kiitos Main. Kiva kun sinäkin olet mukana tänä vuonna. Yritän nyt muistaa, että olen tässä mukana.

      Poista
  3. Paljon olet omastakin hyllystä lukenut. Listaltasi olen lukenut Virpi Hämeen-Anttilan Kuka kuolleista palaa, ja Sydämenlyönneistä ikuisuus n juuri äänikirjana menossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokunen kolo tuli kirjahyllyyn, mutta paljon jäi tällekin vuodelle. Sydämenlyönneistä ikuisuus sopii varmasti hyvin äänikirjaksi.

      Poista
  4. Mainio startti puuhassa, johon olisi syytä jälleen kerran ryhtyä! Noista Grisham, Rudberg ja Roi luettuina ja kaikista nautittuna.
    Oma vakaa tarkoitus on lähiaikoina laittaa radikaalisti kierrätykseen sarjoja kuten Kotimaiset klassikot, joista tulee reilu yksi hylly vapaaksi, mutta Encyclopedia Americanan 30:n osan kanssa on vielä mietintämyssy päässä...

    VastaaPoista
  5. Ei kirjojen vähentäminen ole todellakaan mikään yksinkertainen juttu. Tuntuu, että jokaisen kirjan kanssa pitää pitkään miettiä, raskinko luopua tästä. Onneksi on kirjaston vaihtohyllyt. Tietää, että kirjat pääsevät lukevien käsiin.

    VastaaPoista
  6. Taas olet julkaissut hyvän luettelon kirjoista, jotka ovat mainiota luettavaa! Aina noista listoista löytää vielä lukemattomia ja ne ohjaavat uusien kirjailijoiden tuotannon pariin. Kiitos jälleen Anneli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Pirkko, jos löydät näistä listoistani kirjavinkkejä itsellesi.

      Poista