lauantai 24. maaliskuuta 2018

Terveiset Kap Verdeltä


Runsaan kahden viikon loma on vietetty Kap Verden Salilla Santa Marian kaupungissa: taattua aurinkoa, lämpöä, tuulta, hiekkaa ja meri-ilmaa. Nämä kirjat tuli luetuksi:

Hyviä lukukokemuksia oli. Bloggauksia tulee sitten ajan myötä. Tässä muutama kuva Kap Verdeltä.

Värikkäitä rakennuksia oli niin mukava katsella.

Pitkiä hiekkarantoja

Kap Verdellä tuulee aina, useimmiten aika lailla. Saari on leijasurffareiden unelmapaikka. Leijasurffaus on nykyisin olympialaji, maailman huiput käyvät täällä harjoittelemassa.

Saaren elinkeinot ovat turismi ja kalastus. Laiturille tuodaan päivän kalalasti.
Lisää kuvia löytyy puutarhablogistani Pihakuiskaajan matkassa.

10 kommenttia:

 1. Kiitos pitkien hiekkarantojen avaruudesta asianmukaisine vahtikoirineen, tyrskyjen suolantuoksusta ja värikylläisyydestä! Kelpo lukupaketti ja kuvakooste. Mukavaa viikonloppua ja leppeää sopeutumista kevään odotteluun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Takkutukka. Aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Kävin katsomassa kuvasi myös puutarhablogista. Paljon olet ehtinyt lukea matkallasi. Kap Verde alkoi kiinnostamaan.

  Kiitos Anneli mukavasta postauksesta ja kivaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kiinnostuit Kap Verdestä. Se on aika kiva lomakohde. Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

   Poista
 3. Onpas tuo paikka paljon kehittynyt! Itse kävin Kap Verdellä vuonna 2011 ja silloin kaikki rakennusurakat olivat vaiheessa. Kalalaituri oli silloin jo hauska "nähtävyys". Pitäisi joskus päästä vielä livenä näkemään saaren kehitystä.

  https://kirjoista-sekaisin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että paikka on sinullekin tuttu. Mekin olimme siellä viisi vuotta sitten ja tosi paljon Santa Maria on kehittynyt. Paljon on rakennettu ja paljon rakennetaan edelleen.

   Poista
 4. Hienot kuvat saivat matkahaaveeni nostamaan päätään. Pari jännää yhteensattumaa. Eka on tuo koira rannalla. Kuva on kuin 2012 tekemältäni Kreetan vaellusreissulta. Rakastuin silloin tuon koiran näköiseen "rantapummiin" eli rannalla kerjäävään hoikkaan pentuun. Toin pennun, Hanin, Suomeen. Nyt se on pian 6-vuotias tukeva rouva. Toinen sattuma se, että minulla oli viime syyslomalla Mallorcalla matkalukemisena mm. Viha jonka kylvit ja Haudankaivajan tytär.
  Hyvää tulevaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kirsti! Mahtavia yhteensattumia! Onpa kiva kun toit rantapummin mukanasi Suomeen. Nuo koirat ovat kyllä niin sympaattisia. Viha jonka kylvit on meillä toukokuun lukupiirikirjana, eli bloggaan sen vasta silloin. Tykkäsin kovasti tuosta Haudankaivajan tyttärestä.

   Poista
 5. Luitko kahdessa viikossa nuo kaikki kirjat? On sinulla aikamoinen lukutahti. Osa on tuttuja, osa lukemattomia. Odotan siis esittelyjä.
  Kävin jo tutustumassa hienoihin Kap Verden matkakokemuksiin. Lämpö ja värikylläisyys välittyi kuvista. Tämän postauksen kuvista myös tuuli.

  VastaaPoista
 6. Kyllä siellä Kap Verdellä on aivan ihanan näköistä. Varmasti oli hyvä loma. Kiva kun sait luettuakin noin paljon!

  VastaaPoista