lauantai 9. heinäkuuta 2022

Hyvää kesän jatkoa!

Kesän ohjelmassani seuraa nyt postaustauko. Alkukesällä oli paljon ohjelmaa ja kirjojen lukeminen on jäänyt tosi minimiin. Kesäkuussa tuli luettua vain neljä kirjaa. Me nimittäin muutettiin kesäkuussa, ja siihen sitä aikaa näkyi menevän. Paikkakunta ei vaihtunut, vaan olemme edelleen Raumalla.

Parvekkeelta näkymä kanaalille
Joensuun omakotitalon puutarha muuttui puolitoista vuotta sitten rivitalon pieneksi puutarhaksi ja rivarin piha muuttui nyt kerrostalon parvekkeeksi.

Parveke

Ajattelimme kesän aikana tutustua moneen paikkakuntaan täällä Länsi-Suomessa. Viime viikolla käytiin Naantalissa ja Uudessakaupungissa. Molemmat tosi kivoja kaupunkeja.
Naantalin venesatama on elävä ja viihtyisä alue. Sinne on tullut paljon uusia ravintoloita. Ihan on eurooppalaista tunnelmaa.

Naantalissa on myös vanhoja puutaloja ja kapeita katuja.

Joutsen on rantautunut poikastensa kanssa.
Ihanaa kesän jatkoa teille kaikille! Syksyllä jälleen tavataan. 

16 kommenttia:

  1. Ihanaa ja leppoisaa kesää sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Onnea uuteen viehättävän näköisellä parvekkeella varustettuun kotiin ja antoisia, hauskoja sekä leppoisia tutustumisretkien jatkoja teille sinne Länsi-Suomeen!

    VastaaPoista
  3. Hyvää kesän jatkoa myös sinulle ja onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  4. Hyvää kesää sinulle ja aurinkoisia päiviä uudella parvekkeella!

    VastaaPoista
  5. Onnea uuteen kotiin! Kaunis parveke teillä - ja aikansa kutakin, eikö vain. Hyvää kesän jatkoa sinulle ja kirjoittamisiin...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika aikansa kutakin, näin se on. Kiitos ja palataan kirjoittamisiin jälleen syksymmällä.

      Poista
  6. Onnea uuteen kotiin myös täältä.

    VastaaPoista
  7. Onnea uuteen kotiin Raumalla. Naantalin vanha kaupunki on ihana paikka. Kannattaa käydä maistelemassa täytettyjä vohveleita. Tuoksu kertoo, missä niitä paistetaan. T. Mai Laakso

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mai! Kävimme vohvelipaikassa, mutta vain kahvilla. Seuraavalla kerralla sitten vohvelit, näyttivät todella herkullisilta.

      Poista
  8. Postaustauko tekee hyvää näin kesällä ja muuttokiireiden jälkeen. Lepää ja nauti olostasi! Onnittelinkin jo toisessa blogissasi :)

    VastaaPoista