perjantai 3. huhtikuuta 2020

Pääsiäisen lukumaraton 10.-13.4.2020


Ajattelin osallistua pääsiäisen lukumaratooniin. Toteutusaika on 10.-13.4.2020. Luulen, että tämä on mukavaa viihdykettä koronapäiviin. Tarkoitus oli viettää pääsiäistä tyttärieni perheiden kanssa. Mutta nyt mennään näin.

Kirjaimia-blogin LauraKatarooma kutsuu maratoonaamaan pääsiäisenä 10.-13.4.2020.

Lukumaratonin säännöt:

Kaikki 24 tunnin aikana luettu kirjallisuus lasketaan mukaan (perinteinen kirjallisuus, sarjakuvat, runot, äänikirjat jne). 

Maratoonaamisen voi aloittaa perjantaina 10.4. ja sitä voi jatkaa maanantaihin 13.4. (esim. perjantaista klo 17.00 maanantaihin klo 17.00) oman valinnan mukaan. 
Maratoniin saa sisältyä taukoja, mutta ne lasketaan mukaan suoritusaikaan. 

Maratonista voi halutessaan blogata etukäteen, sen kuluessa ja jälkikäteen. Voit esimerkiksi kertoa tunnelmista, uusista ideoista ja hyvistä lukuvinkeistä. 

Maratonin lopuksi lasketaan luettu sivumäärä/kuunneltu minuuttimäärä ja kirjataan ylös luetut/kuunnellut kirjat sekä tehdään koontipostaus ja linkitetään se Kirjaimia-blogissa 15.4. julkaistavaan postaukseen. 

Voit osallistua myös ilman blogia ja ilmoittaa loppufiilikset, luetut/kuunnellut kirjat ja sivu/minuuttimäärät 15.4. ilmestyvän koontipostauksen kommenteissa. 

Maratonin tunnisteena on somessa #lukumaraton ja #pääsiäisenlukumaraton2020.


Näistä ajattelin valita. Haluaisin mukaan vielä yhden kuuntelukirjan.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Mukana ollaan!
    Kiitos haasteesta!
    Lukulistani:
    https://kuunneltua.blogspot.com/p/keskenerainen-kirjani.html

    VastaaPoista
  2. Kivoja nuo lukumaratonit. Meillä kyllä minä varmaan luen mieheni mielestä liikaa muutenkin, joten en ole toistaiseksi uskaltautunut maratonille! 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tainnut osallistua kerran aikaisemmin lukumaratoniin. Nyt lähden mukaan ihan siksi, kun kaikki pääsiäissuunnitelmat jäivät toteutumatta.

      Poista