torstai 5. huhtikuuta 2018

Maaliskuussa luettua

Hyvää keskiviikkoiltaa! Tässäpä listaa maaliskuussa lukemistani kirjoista. Kaikkia en ole blogannut, mutta luettu on. Aika paljon tuli luetuksi. Suurin osa tosi hyviä kirjoja.

Hanna Weselius: Alma! 2017. WSOY.
Heidi Köngäs: Sandra. 2017. Otava. 
Leila Simonen: Loistava lähtö. 2011. Voimapaja. 
Håkan Nesser: Sukujuhlat. 2011. Tammi. 
Hannu Mäkelä: Krimiturkkinen karhu - Venäjää kotikäyttöön. 2018. Kirjapaja.
Petina Gappah: Tanssimestari ja muita tarinoita Zimbabwesta. 2009. Tammi.
Juha Hurme: Hullu. 2013. Teos.
Laila Hirvisaari: Kruunupuisto. 2005. Otava.
Jeffrey Archer: Vaietut salaisuudet. 2017. Sitruuna.
Angie Thomas: Viha jonka kylvät. 2017. Otava. 

Hyvää kevään  odotusta!
 

4 kommenttia:

 1. Sinä luet paljon, kun yhteen kuukauteen mahtuu 10 kirjaa. Minä luen kirjoja lähinnä iltaisin sängyssä. Muulloin en oikein ehdi. Sillä tavoin saan kuukauteen neljä kirjaa. Harvoin yhtään enempää, tai sitten olen ehtinyt lukemaan muulloinkin. Tänään kävin kirjastossa lainaamassa pari vinkkaamaasi kirjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maaliskuu oli jostakin syystä poikkeuksellinen, normaalisti luen viikossa 1 - 1½ kirjaa. Ilmeisesti luettavaksi sattui poikkeuksellisen hyviä kirjoja ja niitä oli vaan luettava. Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. Hatun nosto ahkeralle lukijalle.
  Minun lukeminen on jäänyt vähemmälle, kun silmät ovat pari kuukautta kiusanneet. E-kirjaa pystyn lukemaan, ruudulla olevan valon ansiosta, mutta se ei ole samaa kuin "oikean" kirjan lukeminen. Mutta apua on tulossa. Monta kutkuttavaa kirjaa odottaa lukemista. Osasta näistä kiitos kuuluu sinulle. Hyvää perjantaita ja viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla e-kirjojen lukeminen on vielä aloittamatta. Tavan kirja tuntuu enemmän kirjalta. E-kirjat olisivat kyllä hyvä vaihtoehto vaikkapa reissussa. Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista