torstai 13. helmikuuta 2020

Huomenna ystävänpäivän lukumaraton!Osallistun bloggareiden ystävänpäivän lukumaratonille huomenna ystävänpäivänä. Tämä on minulle ensimmäinen kerta, kun olen mukana tällaisessa maratonissa. Muistan, että Krista oli tosi innokas osallistumaan maratoneille ja saikin luetuksi 24 tunnissa huikean sivumäärän. Lukumaratonin on organisoinut Jane Kirjan jos toisenkin -blogista. Kiitos Jane tästä!

Tiedän, että minulla on tiedossa huomenna pitkä kävelyurakka. Ja sen jälkeen vielä kodin viikkosiivous, eli siksipä keskityn iltapäivään asti kuuntelukirjoihin.

Tällaisia kuuntelukirjoja olen valinnut:

Laura Lähteenmäki: Yksi kevät
Anja Erämaja: Imuri
Heikki Valkama: Laserjuuri on vielä vähän kesken.

Iltapäivän ja alkuillan luen tällaisia kirjoja.Williamsin Stonerin olen valinnut siksi, että se on lukupiirissämme helmikuun kirjana. Rudberg on yksi suosikkidekkareistani. Maaliskuussa olemme lähdössä matkalle eteläiseen Afrikkaan, siksi mukana on myös matkakirjoja.

Toivottavasti tästä tulee mukava kokemus! 

15 kommenttia:

 1. Minäkään en ole osallistunut varsinaiselle lukumaratonille, vaikka kyllä tämä elämä on usein ollut epävirallista lukumaratonia! Olen kyllä niin hidas lukija, etten välttämättä saisi luettua kuin yhden kirjan, vaikka osallistuisinkin maratonille - ellen sitten lukisi hyvin ohuita kirjoja.

  Onpa ihanaa, kun sinulla on Afrikan-matka tulossa! Sellaista on kiva odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, miten lukumaraton sujuu. Ihan kiva osallistua tällaiseen uuteen juttuun.

   Poista
 2. Minä en ole sen kummemmin varautunut. Mulla on äänikirjoja jonoksi asti odottamassa...
  Nyt menossa Ninnin Schulmanin uusin ja sitten odottelen Tim Weaverin uutuutta. Välissä varmaan kuuntelen Daniel Åbergin Virus-sarjaa... Eiköhän noihin saa aikaa kulumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä kuuntelet todella paljon kirjoja. Olen saanut sinulta jo useita hyviä kirjavinkkejä.

   Poista
 3. Minäkin luin tuon Anja Erämäjan kirjan äänikirjana, tykkäsin ja oli kiva kun kirjailija luki sen itse :)

  Kiva jun lähdet maratonille mukaan! Ja wau tuo matka!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että olet tykännyt Erämajan kirjasta. Minulle tämä on ihan uusi tuttavuus, kuvauksen perusteella kirja tuntuu kiinnostavalta.

   Poista
 4. Onnea maratonille. Olen muutaman kerran osallistunut, mutta nyt jätän suosiolla väliin. Tuntuu, että viikonloppuna on sen verran paljon ohjelmaa, ettei lukemiselle jää kauheasti aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun sinulla on kokemusta maratonista. Saa nähdä, millainen kokemus se on.

   Poista
 5. Onnea lukumaratonille!
  Viime yönä en saanut unta, niinpä minulla oli oma lukumaratoni.
  Luin joululahjaksi saamani Hoganin The Keeper of Lost Things ja hullaantuneena aloitin lukea uudelleen The Wisdom of Sally Red Shoes, jonka lainasin emäntämme kirjahyllystä. Nyt kello on Uudessa Seelannissa 16.30 ja nukuttaa armottomasti.
  Oikein hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ystävänpäivää myös sinulle Kirsti! Minulla on postaus tuosta Kadonneiden tavaroiden vartijasta, jos haluat käydä katsomassa. Pidin tästä paljon. Sellainen kiva feel good -romaani. https://kirjojenkuisketta.blogspot.com/2020/01/ruth-hogan-kadonneiden-tavaroiden.html

   Poista
 6. Hauska idea! Taidan itse luopua turhan kunnianhimoisista tavoitteista ja tyytyä kahteen kirjaan, jotka ovat Max Seeckin Viimeisin lukija ja Henna Mäkelinin Kuolema - kaikki mitä olet aina halunnut tietää. Jälkimmäistä olen lukenut jo pitkälle ja voin jo tässä vaiheessa suositella sitä lämpimästi! Rudbergiin täytyykin tutustua paremmin. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä, tarkoitin Uskollinen lukija :D en tiedä, mistä tuo viimeisin ilmestyi!

   Poista
  2. Hyvät kirjat sinulla on luettavana. Tuosta Mäkelinin kirjasta en ole kuullutkaan. Hyvää ystävänpäivää ja hyviä lukuhetkiä sinulle!

   Poista
 7. oikein mukavaa Ystävänpäivää ❤️

  VastaaPoista